Looking For Anything Specific?

Hosszú Katinka 200 Vegyes - Megvan Hosszú Katinka harmadik olimpiai aranya is - Hosszú katinka csütörtökön három távon is a leggyorsabb volt.

Hosszú Katinka 200 Vegyes - Megvan Hosszú Katinka harmadik olimpiai aranya is - Hosszú katinka csütörtökön három távon is a leggyorsabb volt.. A világrekordot 200 méter vegyes úszásban hosszú katinka 2015. A világcsúcstartó hosszú futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, de a másik futamból csak ketten előzték meg. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. Ebben a számban a riói olimpián és a két évvel ezelőtti kazanyi világbajnokságon is legyőzhetetlen volt. A női 200 méter vegyesúszás döntőjében hosszú katinka esélyeshez méltóan magabiztos versenyzéssel nyerte meg az aranyérmet, míg verrasztó az elődöntőben hosszú katinka érte el a legjobb időeredményt (2:11,89), de az első futamot megnyerő verrasztó evelyn sem bosszankodhat.

Katinka hosszu wins women's 400m medley final len european swimming championships london 2016. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. A világcsúcstartó hosszú futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, azaz 52 századdal lassabbnak bizonyult, mint egy nappal. Hosszú katinka harmadik aranyérmét 200 méter vegyesen nyerte a riói olimpián. Az ötszörös világbajnok 27 éves versenyző korábban.

Hosszú Katainkának a 200 vegyes sem sikerült, a hetedik ...
Hosszú Katainkának a 200 vegyes sem sikerült, a hetedik ... from imgresizer.eurosport.com
Ahogy azt előre sejteni lehetett, hiszen holnap a 200 vegyes fináléja előtt nyilván nem akar elődöntőt úszni ebben a számban. Katinka austini sikere 200 vegyesen. A világcsúcstartó hosszú futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, de a másik futamból csak ketten előzték meg. A verseny fél egykor lesz, egy órával korábban még hosszú katinka neve is ott volt a 16 induló között, de a telexnek az úszók kapitánya megerősítette: Born 3 may 1989) is a hungarian competitive swimmer specialized in individual medley events. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. A női 200 méter vegyesúszás döntőjében hosszú katinka esélyeshez méltóan magabiztos versenyzéssel nyerte meg az aranyérmet, míg verrasztó az elődöntőben hosszú katinka érte el a legjobb időeredményt (2:11,89), de az első futamot megnyerő verrasztó evelyn sem bosszankodhat. Hosszú katinka minden nehézség ellenére megvédte címét 200 vegyesen (fotó:

A világcsúcstartó hosszú futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, azaz 52 századdal lassabbnak bizonyult, mint egy nappal.

Akkor 2 perc és 6,12 másodperc alatt teljesített ezt a távot. Hungary's katinka hosszu is seeking to solidify her legacy with her second straight olympic gold medal in the 200 im. A világcsúcstartó hosszú futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, azaz 52 századdal lassabbnak bizonyult, mint egy nappal. Megvan az első arany, hosszú katinka hozta a kötelezőt! Katinka hosszu wins women's 400m medley final len european swimming championships london 2016. Katinka hosszu has three gold medals at the rio games. Ugyanezt eljátszotta öt éve rio de janeiróban. A szám világbajnoki címvédője és világcsúcstartója kedden 2:06.58 perces olimpiai rekorddal diadalmaskodott, ezzel ő az első, aki a brazíliai metropoliszban triplázott. Hosszú katinka harmadik aranyérmét 200 méter vegyesen nyerte a riói olimpián. A női 200 méter vegyesúszás döntőjében hosszú katinka esélyeshez méltóan magabiztos versenyzéssel nyerte meg az aranyérmet, míg verrasztó az elődöntőben hosszú katinka érte el a legjobb időeredményt (2:11,89), de az első futamot megnyerő verrasztó evelyn sem bosszankodhat. A férfiaknál cseh lászlónak sikerült hasonló, 2004 és 2012 között 400. Hosszú katinka visszalépett a 200 méteres pillangóúszástól. Hosszú katinka csütörtökön három távon is a leggyorsabb volt.

(rasovszky kristóf még múlt héten lett aranyérmes 5 kilométeres nyílt vízi úszásban.) egyik legerősebb számában, 200 méter vegyesen negyedszer lett világbajnok. Mint arról beszámoltunk, hosszú katinka a 7. Hosszú a magyar küldöttség második dobogósa a koreai köztársaságában, korábban a nyíltvízi úszók 5 kilométeres számában rasovszky kristóf diadalmaskodott. Mindezt a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből.

hosszu_katinka_100m_vegyes_elofutam-3 - Magyar Úszó Szövetség
hosszu_katinka_100m_vegyes_elofutam-3 - Magyar Úszó Szövetség from musz.hu
A világrekordot 200 méter vegyes úszásban hosszú katinka 2015. Hungary's katinka hosszu is seeking to solidify her legacy with her second straight olympic gold medal in the 200 im. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. Hosszú katinka megszerezte magyarország második idei aranyérmét a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján. Az ötszörös világbajnok 27 éves versenyző korábban. Hosszú katinka visszalépett a 200 pillangó előfutamától is, bár itthon még úgy döntött, a zsúfolt program ellenére vállalja ezt a számot is. A világcsúcstartó hosszú futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, de a másik futamból csak ketten előzték meg. Hosszú a magyar küldöttség második dobogósa a koreai köztársaságában, korábban a nyíltvízi úszók 5 kilométeres számában rasovszky kristóf diadalmaskodott.

A szám világbajnoki címvédője és világcsúcstartója kedden 2:06.58 perces olimpiai rekorddal diadalmaskodott, ezzel ő az első, aki a brazíliai metropoliszban triplázott.

A világcsúcstartó hosszú futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, azaz 52 századdal lassabbnak bizonyult, mint egy nappal. Az ötszörös világbajnok 27 éves versenyző korábban. Mint arról beszámoltunk, hosszú katinka a 7. Hosszú katinka visszalépett a 200 méteres pillangóúszástól. Kettős magyar siker 200 vegyesen a férfiaknál. A finálét magyar idő szerint szerda hajnalban rendezik most megnézheted újra a riói olimpia 200 vegyes számát: A verseny fél egykor lesz, egy órával korábban még hosszú katinka neve is ott volt a 16 induló között, de a telexnek az úszók kapitánya megerősítette: Hosszú katinka a hetedik legjobb idővel bejutott a 200 vegyes döntőjébe, azonban a 200 pillangó előfutamában már üresen maradt a helye a háromszoros olimpiai bajnoknak, mert visszalépett. Hungary's katinka hosszu is seeking to solidify her legacy with her second straight olympic gold medal in the 200 im. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. Érme a a vegyes csapatok 4x100 méteres gyorsváltójában németh nándor a 3. Hosszú katinka csütörtökön három távon is a leggyorsabb volt. Hosszú katinka megszerezte magyarország második idei aranyérmét a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján.

Hosszú katinka minden nehézség ellenére megvédte címét 200 vegyesen (fotó: Ezek csak a világbajnokságok, de a teljes képhez hozzátartozik. Hosszú katinka csütörtökön három távon is a leggyorsabb volt. Ahogy azt előre sejteni lehetett, hiszen holnap a 200 vegyes fináléja előtt nyilván nem akar elődöntőt úszni ebben a számban. Döntője után az úszó az m4sportnak azt mondta, annak ellenére, hogy az első két hosszon szorongatták, nem érezte veszélyben a győzelmet.

Videón, ahogy Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna ...
Videón, ahogy Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna ... from infostart.hu
Kettős magyar siker 200 vegyesen a férfiaknál. A világrekordot 200 méter vegyes úszásban hosszú katinka 2015. Mindezt a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján. Katinka hosszu has three gold medals at the rio games. Hosszú katinka csütörtökön három távon is a leggyorsabb volt. Mint arról beszámoltunk, hosszú katinka a 7. Hosszú katinka 200 m vegyes úszásban megszerezte harmadik olimpiai bajnoki címét rióban. Katinka hosszu wins women's 400m medley final len european swimming championships london 2016.

Ahogy azt előre sejteni lehetett, hiszen holnap a 200 vegyes fináléja előtt nyilván nem akar elődöntőt úszni ebben a számban.

A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. A magyar úszó 200 m vegyesen (is) világcsúcstartó, ennek hosszú hatodik világbajnoki címét szerezte a közönség tombolása közepette. A világcsúcstartó hosszú futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, de a másik futamból csak ketten előzték meg. A világcsúcstartó hosszú futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, azaz 52 századdal lassabbnak bizonyult, mint egy nappal. Hungary's katinka hosszu is seeking to solidify her legacy with her second straight olympic gold medal in the 200 im. Döntője után az úszó az m4sportnak azt mondta, annak ellenére, hogy az első két hosszon szorongatták, nem érezte veszélyben a győzelmet. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. Katinka hosszu has three gold medals at the rio games. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. The latest tweets from katinka hosszu (@hosszukatinka). Mint ismert, katinka rióban három aranyat és egy ezüstérmet szerzett. Kettős magyar siker 200 vegyesen a férfiaknál. Katinka hosszu wins women's 400m medley final len european swimming championships london 2016.

Posting Komentar

0 Komentar